BRASTER weźmie udział w konferencji „Global Life Science Conference” w Warszawie

„Global Life Science Conference” to największa międzynarodowa konferencja, której przedmiotem jest prezentacja innowacyjnych spółek biotechnologicznych z Polski i USA oraz spotkania z inwestorami instytucjonalnymi, zarządzającymi funduszami i analitykami branży bio-med.

Druga edycja międzynarodowej konferencji dedykowanej branży life science odbędzie się 2 października w sali notowań warszawskiej giełdy. Wydarzenie skierowane jest do polskich i zagranicznych inwestorów. Całość konferencji będzie również transmitowana na żywo w internecie na stronie www.lscwarsaw.pl.

Spółkę BRASTER będzie prezentował Prezes Zarządu Krzysztof Pawelczyk. Wystąpienie będzie miało miejsce pomiędzy godzinami 16:00 a 18:00. Po konferencji materiały zostaną zamieszczone na stronie internetowej Spółki – www.braster.eu.

Organizatorami wydarzenia są: Dom Maklerski WDM, Filipex Enterprises oraz Wedbush Europe. Partnerami Wydarzenia są m.in.: Giełda Papierów Wartościowych, Wedbush, Wierzbowski Eversheds oraz Crescendo Communications.